Sämsta uppdateringen ever + kort inlägg!!

**
Är verkligen sämst på att uppdatera för tillfället haha, ja, jag lovar att jag ska försöka bättra mig, får väl se hur det går men.....
**
Haha sitter och chillar med "Fjida" och ska typ öva på alla 100 engelska glosor... 



Ciao!


//Anonimo ♣

Mon anniversaire!

**
Helluuu!! :DDDDD
*
Har varit en asgrym dag!
15 år, frukost på sängen, godkänd på teoriprovet, slutat tidigare, presenter osv.... grymt!! =)


Måste packa till konfalägret, som är imon så hinner inte skriva mer nu... :'(


//anonimo

Bonjour ( =Goddag) Fakta 5

**
Tjena =)
Ska göra teoriprov till moppen på onsdag så pluggar som en gris för tillfället, man vill ju inte kugga lixom haha, därför jag inte har bloggat så mkt heller... Så gött på onsdag är jag ingen fjortis längre ju haha! Taaggaad!!!!


Fakta 5 (personlighet elr nåt): Glömmer ibland bort att jag är anonym här, har varit på väg att skriva mitt namn flera ggr haha (mobbad;)
**
Tänkte skriva lite om "Ma famille". två bröder (19 & 21 år i år), en mamma och en pappa (ovanligt haha) Mina föräldrar är skilda och mamma har en "ny" gubbe elr hur man nu ska säga haha. Nu vet ni det ;)


Haha önska mig lycka till på onsdag, kan behövas!
//anonimo

Salut = hej (fakta 4)

**
Heeeej "alla" människor som läser min blogg haha!
*
Hade släkten på besök idag, firade min 15-årsdag några dagar förtidigt då men..
Vad jag fick: Ett halsband, en t-shirt, pengar, en cd och tuggummin. Mer får jag väl på onsdag i guess haha :D
Menyn: Varmrätt: Falsk fläskfilé i sås, klyftpotatis och sallad. asgott! Efterrätt: rabarberpaj. Fika: Gräddtårta à la mig, haha, gött va de!


Fakta 4: Gillar inte att förändra mig, därför jag inte vill sminka mig så mycket.


Hoppas ni me hade en bra dag
ciao


//Anonimo

Fakta 3

**
Helluuu!
*
Först vill jag bara be om ursäkt för att jag inte har bloggat på ett tag, hann verkligen inte det. sorry!
Tänkte börja berätta lite fakta om mitt utseende och börjar med något enkelt!


Fakta 3 (utseende): Har konstig ögonfärg. Typ en blandning av grön, grå och blå. Nu vet ni det.. haha kan ju vara bra att veta... elr inte... ;)
****
Fakta 3 (allmänt): Är en tjej på 15 och rider på fritiden, på ridskola 1 dag i veckan och hos min medryttarhäst ca 2ggr i veckan (varierar). Självklart äär jag med friends också haha.
****
Fakta 3 (personlighet): Ser mig själv som ganska crazy och oseriös, även om jag tror att de flesta ser mig som blyg, ordentlig, seriös, inte speciellt crazy och Stud.
Stud: Pluggar inte speciellt mycket hemma, lyssnar bara på lektionerna (oftast iaf).
Ordentlig: Är faktiskt inte speciellt ordentlig. Brukar glömma bort alla möjliga saker (glömde att jag skulle rida igen i torsdags = man harmissat en tidigare ridlektion, som man betalat för, och får rida igen den en annan gång). Det enda som möjligtvis skulle göra mig ordentlig är för att jag brukar ha med mig böckerna till lektionen + penna och dyligt, men det har ju de flesta Haha!
Oseriös/seriös: Jag umgås med en ganska seriös person i skolan och därför kanske jag verkar det (kanske blir det lite med då), men innerst inne är jag extremt oseriös, vilket ofta kommer fram när jag är med andra, typ blondii och compani! Haha då är jag verkligen mig själv!
Blyg: Pratar inte så mycket på lektionerna, men det betyder inte att jag är speciellt blyg.. elr har nog blivit blygare. När jag var liten sa jag till massa i 9:an att sluta gå ivägen när vi "spelade basket" haha.
Crazy: Inträffar också när jag är med blondii och compani och Frida såklart, etc. Är inte speciellt crazy i skolan ocg så heller, men hemma och så är jag nog det.


Bjuder på ett långt inlägg nu när jag inte bloggat på ett tag.
**
Ps. Har seriösa problem, när jag måste gå upp vid 7 orkar jag inte det, men en helg när jag kan sova hur länge jag vill vaknar jag vid sju och kan absolut inte somna om... dampar sönder!! hahahaha XD


Bjuder på en vårbild!
//Anonimo

Fakta 2

*****
Tjeina!! Hoppas ni också haft en bra dag. haha bara älskar detta väder!!! Sol in my <3
*


*
Fakta 2:
Har ganska dåligt självförtroende.... eller ibland får jag sån jättekick och bara "jag e ju grym asså" haha händer tyvärr alltför sällan.


Dagens visdom/lärdom:
Vissa människor tappade nog några hjärnceller vid födseln haha, eller nej men man skulle ju kunna tro det.
**
*
Ha de najs!
*


//Anonimo
Slänger in en sommrig bild eftersom vi har så nice väder idag och jag gillar blommor.....

Fakta 1

Jaao... Får väl ta och hålla mina löften och skriva något om mig själv. Börjar lite lätt så att ni inte ska kunna komma på direkt vem jag är, haha..
Fakta 1: Är inte speciellt öppen för andra, men önskar att jag var det.
*
Allt för idag!


Ciao

//Anonimo

Heeeeellooooo!!

**
Har äntligen bestämt mig för att skaffa blogg! Detta är en anonym blogg (därav namnet "anonimo", som betyder anonym på italienska, haha enligt google iaf).
Jag kommer därför inte lägga ut bilder på mig själv. Varje dag (typ) kommer jag nämna något om mig själv aa typ så.
Så kommer inte att blogga om mig själv vad jag gör o.s.v utan om annat typ, haha =) Är ny på att blogga, så den lär väl va lite speciell jao!
Gammal bild..
*
Ciao!


//Anonimo

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0