Random saker som händer i mitt lilla liv!

Tog ju skolfoto i torsdags, o efter lite råd från mamma kom jag till slut på vad jag skulle ha på, hann se liite av porträttet, o de såg ut som att de blev bra! Så ett mindre problem! Just nu e de väl typ biologi-provet som e mitt största problem (haha vilka "stooora" problem jag har assåå) ne men har bara läst typ 1 av 4 kapitel, o kan typ inte ens de första...
Jaja nog me tråkigheter! Ska till kajsa i kväll o nellie o smulan ska också va där, kommer bli asnajs! Ska typ käka tacos o lite så!
Håller för övrigt på att försöka måla mitt element, asdrygt o slipa juu, fast e typ klar me de. Väntar på att mamma ska komma hem, för jag vet inte va jag ska ha för sorts färg eller så haha..

Ha de najs everybody!!

//Anonimo #


Skolan dödar mig..

Känns typ som att det är asmycket i skolan nuu! Är knappt ledig på helgerna ju.. Nae tkr faktiskt de får ta o dra ner på alla läxor o prov nuu, vi går i skolan 5 dagar i veckan 7 h om dagen, men de e inte allt.. När man kommer hem hinner man knappt äta, utan måste direkt på o öva till alla prov! Man har ju ingen fritid längre.. :(((
Har skolfoto imon, direkt på morgonen.. Vet inte vad jag ska ha på mig.. = PANIIK!!!!! Har två som jag väljer mellan... DENNA BESLUTSÅNGEST...!!!!!!!!! OCH DETTA VÄRDELÖSA SJÄLVFÖRTROENDE....!!!!! Is killing meeee!!! Haha ne men.. ;)
Jaha, ne men ska väl fortsätta med biologin nu.. Arv och DNA e ju spännande.. (elleeer........???) får trösta mig själv me att de kunde vart värre!
Haha låter som mitt liv typ suger, men de gör de verkligen inte! Bortsett från alla läxor o bös mår jag prima!!

Hoppas ni har det bra o att skolan inte dödar er, haha ha de så braaaa!!

///Anonimo ;**


Friidrottsdag

Som rubriken lyder så e de friidrottsdag idag! E typ sämst på de men aa.. Ska va me på längd o kula! Tänkte va me på höjd men de blir 7kt pinsamt om man typ river på första, vilket jag förmodligen kommer göra så ska nog stryka mig från de! Haha, men ha en gryym dag "alla" läsare (har typ 1, men) o önska mig lycka till! Kan ju hoppas på att de inte e massa som står o kollar när man ska va me!
Tar en snabb fakta om mig själv också! Får asdåligt samvete ibland om jag gör något taskigt, beror på mot vem, haha om de e nån jag inte gillar får jag inte de! Men typ mot nån kompis eller nån i familjen! Haha när man blir arg på brorsorna o slår dem så e man ganska snabb me o säga förlåt eftersom man vet att de är 100 ggr starkare o kan slå tbx mke hårdare.. Hihi ;)
Men måste gå till skolan nu! Ha de najs!

//Anonimo


Soooo...

Hallååå där igen! Satt o kollade på "massa" gamla inlägg innan o kom på att jag sa att jag inte skulle skriva så mke om min vardag och så, men de har jag visst gjort.. Haha! Har tänkt liite (typ 2 sek.) o kommit fram till att jag ska skriva lite allt möjligt här! Vad jag gör, typ tankar o min personlighet. (skulle kunna skriva att jag tänker skriva om allt mellan himmel o jord, men de låter så vanligt/gammalt ju!) haha ;)
Idaag! Skolan var väl helt ok.. Dampar typ sönder på allt tjöt om klasströjorna, de som typ alltid pratar annars säger inte ett piss när vi ska snacka klasströja (det de ville ha på tröjan fick de inte ha för lärarna, så de fick damp o nu vill de typ inte ha någon.. Iaf inte någon av förslagen o de kan inte komma me några egna, fett störande e de!!)
men nu sitter jag o pluggar till so:n första världskriget..
Igåår! Var på Ge-kås och köpte lite grejor! Typ två par skor, ridspö, nagellack, tröja till ridningen o kuddar, kuddfordral o gardiner till mitt rum! Får väl se om jag hinner sätta upp de ikväll! Shoppar verkligen alldeles för mke! Var i jkpg i helgen me o köpte skor, tröja, mössa o klocka.
Eftersom jag inte bloggat på ett tag, måste jag ju berätta vad som har hänt innan o så! Ridningen förra veckan gock asbraaa! Hoppade me världens bästa häst o de gick bäästt!! Har ju fått ny grym ridlärare me!
Aa men ska fortsätta plugga nu!

//Anonimo ;)

Slänger ut (standard, men kom inte på nåt bättre) en bild på gardinerna o mitt älskade so-papper.. ;)


Så kallad bloggerska som typ aldrig bloggar e tbx!

Helluuuu! Börjar väl som man brukar när man inte bloggat på typ 100 år haha.. Sorry att jag inte bloggat på hela sommaren.. Men har typ glömt bort de (o där kom ursäkten..) o så har vi flyttat upp datorn från källaren o vill inte blogga när nån annan ser va man skriver innan de publicerats så aa, men ganska nyss fick en iphone så kan blogga i mobilen nu från mitt rum! Skolans nätverk når till mitt rum, assoft e de! ;)
Men aa sommaren har väl varit grym! Kunde ju varit mer sol, så man slipper se ut som ett lik+ att de inte känns som sommar när de inte e nån sol.. :( hoppas eran sommar var gryyym!

Slänger in en bild från stallet (tyckte den va lite najs)

Hade de najs!
//anonimo


RSS 2.0